Amenajarea unui mic dressing in debara sau dormitor

Una dintre problemele apartamentelor mici este ca, adesea, amplasarea unui dulap in dormitor sau in camera de zi ia prea mult spatiu si incorseteaza camera intr-o monotonie previzibila. O solutie functionala si in acelasi timp moderna este amenajarea unui dressing, daca avem la dispozitie o debara, o fosta camara sau, cei mai norocosi, chiar o camera mica. Dressingul poate fi amenajat chiar in dormitor, prin construirea unei nise cu pereti din rigips. Aceasta nu trebuie neaparat sa fie mare, sunt suficienti chiar si 1.5-2 metri patrati.

In dressing va trebui apoi doar sa construim un sistem de rafturi de inaltimi diferite si sa montam separatoare si cateva bare metalice pentru hainele care vor sta pe umerase. Exista o varietate de sisteme de depozitare si organizare, de la modele pliabile din material textil (cum sunt cele de la Ikea), la cutii din plastic transparent sau carton, de orice dimensiune si culoare.

O varianta moderna, minimalista si boema a dulapului din dormitor este display-ul metalic, pe care hainele stau la vedere. Sau, variante mai creative: o creanga de copac fixata in tavan, o scara rustica pe post de suport de pantofi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s