Ikea, o alegere de mobila foarte inspirata

ikea_living_roomCamera din imagine a fost amenajata cu piese de mobilier IkeaStilul contemporan in care a fost mobilata si decorata a permis crearea unui spatiu aerisit si luminos, prin folosirea de culori deschise in tonuri neutre.

Canapeaua clasica a fost inlocuita de fotoliile modulare din gama Kivik care puse impreuna alcatuiesc o altfel de canapea, moderna si foarte confortabila, care invita la relaxare.

Mobila Ikea este modulara. Multe piese de mobilier se pot asambla la dimensiuni ajustabile, pentru a se potrivi in spatiul unde vor fi puse. Mobila Ikea este si multifunctionala, pentru ca a fost gandita pentru spatii mici, care indeplinesc mai multe functii simultan (bucataria-birou sau livingul-dormitor).

Popularitatea marcii Ikea de-a lungul timpului a dus la nasterea unor piese de mobilier “icon”: celebrul scaun Poang (apropos, se fabrica in Romania), sau biblioteca modulara cu rafturi ajustabile Billy. Acest model de biblioteca se regaseste in oferta de mobila Ikea de peste 30 de ani!

Ikea este o alegere optima din multe puncte de vedere pentru amenajarea oricarui apartament sau spatiu mic in care locuim: pe langa faptul ca arata bine si se incadreaza perfect in stilul contemporan, este si accesibila ca pret. Mai ales in cazul celor pentru care bugetul este un factor esential in orice proiect de amenajare a locuintei.
scaun_poang_ikea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s